syntema
 

Syntema i Vaggeryd AB

Syntema AB i Vaggeryd samarbetar med ledande tillverkare av industrifärg. Ett långsiktigt samarbete som innebär täta kontakter med leverantörerna och därmed en garanti för kontinuerlig uppdatering av nyheter och teknisk utveckling.

Inom dagens ytbehandlingssystem krävs ofta specialanpassningar, vilket vi genom vår flexibilitet snabbt kan lösa. Vi erbjuder tillsammans med Sherwin-Williams, färg och lack för möbelindustrin, inredningsindustrin, dörr- och fönsterindustrin, sågverk m.m 

Efter ett långt och varaktigt samarbete med Becker industrial Coatings kan vi idag erbjuda de flesta målningssystem som high solids och vattenburna system där man begränsar mängden lösningsmedel. Syntema har också samarbete med Hempel Färg som gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment även på det tunga rostskyddet.

Pulverlackering är en modern metod att applicera färg och intresset bara växer. Samarbetet med Du Pont Powder Coatings erbjuder färg fri från lösningsmedel och som är skonsam för miljön. Vanligen pulverlackerar man produkter av metall men man kan även lackera plast, glas och trä. Vi kan även erbjuda Du Ponts våtfärgssystem Perco top.  I de flesta anläggningar för pulverlackering har man hög verkningsgrad vilket medför lite spill. Det skapar en god färgekonomi och därigenom ett lågt pris per kvadratmeter.

Säljkillarna
Vid mer information kontakta våra säljare, Morgan, Thom eller Marcus.

 Leverantörer

 

 

 

 Beckers -logo

Sherwin -Williams -EUR-Stacked -Blue -Box (1)

 

Tesa

Wagner

Mirka

Procurator

cover spray

Smekano

Hempel