syntema
 

 

Välkommen till Syntema i Vaggeryd!

I över 40 år har Syntema i Vaggeryd AB varit ett naturligt och självklart val när det gäller färg, för såväl  privatpersoner som företag.

I vår butik får ni personlig rådgivning och ett stort urval av färg, tapet, kakel/klinker och golv. Till industrin erbjuder vi ett komplett sortiment av färg, lack och teknisk rådgivning.

Syntema använder kvalitetsprodukter från ledande leverantörer. Vår mångåriga erfarenhet inom färgområdet kommer dagligen våra kunder till gagn. Verksamheten präglas av tekniskt kunnande, snabba leveranser, god service och kundanpassad rådgivning.

Nyheter

 

Välkommen till vår kundklubb My Happy Home!

Om du gillar att fixa om där hemma borde du gå med i vår kundklubb, My Happy Home. Som medlem får du personliga erbjudanden, bra rabatter, får reda på de senaste inredningstrenderna, och mycket mer.

Läs mer
 
 

Miljöpolicy

Läs mer

Vi skall, i samarbete med våra leverantörer, utveckla och marknadsföra ytbehandlingssystem anpassade efter våra kunders behov.

Industrifärg

Läs mer

Syntema i Vaggeryd AB samarbetar med ledande tillverkare av industrifärg. Ett långsiktigt samarbete som innebär täta kontakter med leverantörerna och därmed en garanti för kontinuerlig uppdatering av nyheter och teknisk utveckling.

Tillbehör

Läs mer

Vi har även mängder av tillbehör såsom maskeringstejp, slippapper, skyddsutrustning m.m