Färg för Trä

Shutterstock 376931923

Färg & Lack för Inomhusbruk

Ytbehandling för Möbler, Kök & Badrum samt Interiöra Snickerier

Ytbehandlingslösningar för en briljant ytfinish.

Såväl hemma som på kontoret är möbler en del av vardagen. Dina kunder förväntar sig vackra ytbehandlingar som också är tillräckligt tåliga för att klara livets påfrestningar, samtidigt som du kontinuerligt söker kostnadseffektiva lösningar som ökar genomströmningen i din produktion och ger ett lyft för ditt slutresultat.

Oavsett om du specialiserar dig på hemmöbler, kontor eller möbler för kommersiellt bruk kan du lita på oss för ytbehandlingar som ger både exceptionell prestanda och utseende.

Det är samma sak när det gäller kök och badrum eller andra interiöra snickerier - Sherwin-Williams produkter erbjuder dig ytbehandlings-lösningar som kombinerar estetik, prestanda och processfunktionalitet, allt för att uppfylla och överträffa dina förväntningar.

210829 Stenum Palazzo Fudge L1110384 (2)

Färg & Lack för Exteriört bruk

Ytbehandling för Exteriöra Snickerier, Utomhuspanel och Möbler

Kompletta lösningar för en hållbar finish.

Färger och lacker för trä som helt eller delvis är avsedda för utomhusbruk ska uppfylla högt ställda krav. De måste tåla ultraviolett strålning från sol, regn, fukt och stora temperaturväxlingar men också missfärgningar från själva träet. Detta gäller allt trä utomhus, oavsett om det är fönster, dörrar, trädgårdsmöbler eller utomhuspanel.

Sherwin-Williams exteriöra sortiment ger dig produkter av exceptionell kvalitet som uppfyller de tuffaste kraven gällande hållbarhet och prestanda.
I och med marknadens högt ställda krav och förväntningar ser vi till att leverera produkter av hög kvalitet. Vi erbjuder ett komplett utbud av ytbehandlingslösningar för att säkerställa dina behov på effektivitet, ytfinish, hållbarhet, estetik och kvalitet.

Textbildblock Image

Miljöpolicy

Vi skall, i samarbete med våra leverantörer utveckla och marknadsföra ytbehandlingssystem anpassade efter våra kunders behov.

Vårt bidrag till en förbättrad miljö skall vi uppnå genom att:

  • Ge våra kunder kvalificerad hjälp att, med tanke på miljö, kvalité och kostnad, välja rätt ytbehandlingssystem.
  • Uppfylla de krav som miljölagstiftningen ställer.
    Information och utbildning som ger motivation att tänka och handla med omtanke om miljön.
  • Minimera, sortera och återvinna avfall och spill från vår verksamhet.
  • Analysera miljökonsekvenser av nya och förändrade verksamheter för att minimera skadlig miljöpåverkan.
  • Miljöarbetet på Syntema ska på både kort och lång sikt präglas av ständig förbättring och förebyggande insatser.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig?

Våra ytbehandlingsexperter står redo för att höra mer om dina behov och vad vi kan göra för dig. Hör av dig till oss så får du veta mer!

Shutterstock 52273903